Afvallen zonder dieet

Wil jij wat aan je gewicht doen maar geen dieet volgen

Dan heb ik hier een aantal tips

Afvallen zonder dieet: tip1

Afvallen met Kaneel.

Uit onderzoek blijkt dat kaneel een gunstige uitwerking heeft op de bloedsuikerspeigel en het cholesterol. Hierdoor krijg je minder pieken en dalen in je bloedsuikerspiegel en zal je minder snel iets tussen door nemen en afvallen. Maar het zorgt er ook voor dat je minder insuline aanmaakt. Je cellen worden gevoeliger voor insuline en je lichaam gaat hierdoor minder insuline aanmaken. Insuline is de belangrijkste vet opslag hormoon in ons lichaam. Hoe minder insuline hoe minder vet opslag. Uit onderzoek blijkt dat 6 gram het beste resultaat geeft. Toen ik dit las ben ik meteen gaan proberen en ik moet zeggen het werkt. De kilo’s vliegen er niet van af maar als je dagelijks 6 gram kaneel gebruikt zal je zeker gaan afvallen. Ik drink drie maal daags een kopje groene thee en daar doe ik kaneel poeder bij. Het voordeel hiervan is dat groene thee ook weer goed is voor de lijn zie de volgende tip.

Afvallen zonder dieet: tip2

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *